Ψηφιακά προϊόντα

Δεν παρέχουμε επιστροφή χρημάτων για ψηφιακά αγαθά ή για ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφόσον η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί και το προϊόν έχει αποσταλεί ή έχει ξεκινήσει η υπηρεσία. Όλες οι πωλήσεις ψηφιακών αγαθών ή ηλεκτρονικών υπηρεσιών που έχουν γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας είναι τελικές με εξαίρεση μόνο νέων πελατών.

Για νέους πελάτες η πολιτική επιστροφής χρημάτων διαρκεί 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων.

Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα είδη:

Δωροκάρτες
Προϊόντα λογισμικού με δυνατότητα λήψης

Επιστροφή χρημάτων

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε την απόδειξη αγοράς. Μόλις ληφθεί το αίτημα σας θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι το λάβαμε με την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας. Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων. Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@elware.eu για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.

 

 

0

Your Cart