Αποστολή Στον Χώρο της Επιλογής σας.

Δωρεάν για αποστολές εντός Αθηνών για παραγγελίες άνω των 70€
Για Παραγγελίες Μικρότερες των 70€ ακολουθούν οι κάτωθι χρεώσεις.
5.5€ Συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Για τα Δέματα Μέχρι 5 Κιλά και 1.20€ Συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.

Υπόλοιπη Ελλάδα
Αποστολή με Courier
Ενιαία Χρέωση για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών.
6€ Συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για τα Δέματα Μέχρι 5 Κιλά και 1.35€ Συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνεται με 3,00€ Συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

Σημαντική Πληροφορία : Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν παράδοση μικρών αντικειμένων με μικρό βάρος στην είσοδο του γραφείου ή της οικία σας. Για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου η βάρους η παράδοση πραγματοποιείται επί πεζοδρομίου *
* Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει βαριά ή ογκώδη προϊόντα παρακαλούμε να μας καλέσετε έτσι ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή μεταφοράς που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Χρόνος Προετοιμασίας
Σε περίπτωση που το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα Διαθέσιμο ο Χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και Αποστολή της παραγγελίας σας είναι 1 με 3 Εργάσιμες Ημέρες. Επιτυγχάνουμε ποσοστό μεγαλύτερο του 97% σε αυτή την Δέσμευση. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ( Χριστούγεννα, Περίοδος Θερινών Διακοπών ) ή καταστάσεων ανωτέρας Βίας υπάρχει περίπτωση καθυστερήσεων.

0

Your Cart