Ο συνεργάτης σας για
καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Ο κίνδυνος υπερβολικών δαπανών σε λύσεις πληροφορικής μικρών επιχειρήσεων ή πολύ ισχυρών εργαλείων που είναι αδύνατο να διαχειριστούν το εύρος ζώνης της ομάδας σας ήταν πάντα ένα θέμα για τους επαγγελματίες που λειτουργούν σε μια μικρή ομάδα (ή ακόμα και μόνοι) όταν εξετάζουν νέο λογισμικό. Εκεί έρχεται η Elware με εργαλεία σχεδιασμένα να σας παρέχουν λογισμικό σε τιμή κατάλληλη για τον προϋπολογισμό σας.

Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε έχετε περιορισμένη ομάδα, ο οργανισμός σας πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί στην αγορά και η πρόσβαση στο σωστό λογισμικό τεχνολογίας μικρών επιχειρήσεων είναι κρίσιμη για την προώθηση της επιχείρησής σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η ομάδα σας χρειάζεται εργαλεία ικανά να κάνουν τη δουλειά της ευκολότερη—και πρέπει να κρατήσετε τις δαπάνες όσο το δυνατόν χαμηλότερες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε και να εκσυγχρονίσετε την υποδομή πληροφορικής σας και να λύσουμε διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την υποδομή που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση.

Πώς δημιουργήθηκε η Elware

Ανάγκα και θεοί πείθονται

Η Elware είναι θυγατέρα της Elcampo IKE και είναι γεγονός ότι δημιουργήθηκε από την ανάγκη της ίδιας της μητρικής εταιρείας. Δυστυχώς σήμερα υπάρχουν πολλές μικρές εταιρείες που δεν μπορούν να αναδειχθούν στο διαδίκτυο ή να οργανωθούν διαδικτυακά γιατί τα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά έχουν φτιαχτεί για μεγάλες εταιρείες. Έτσι η μικρές έκτος από το να χάνουν πελάτες έχουν και υπερβολικό φόρτο εργασίας σε σχέση με μια εταιρεία που έχει ηλεκτρονικά συστήματα. Αυτή η ανάγκη ήταν που μας δημιούργησε πρώτα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε εμείς οι ίδιοι στους νέους τεχνολογικούς τομείς. Σήμερα στηρίζοντας της μικρές επιχειρήσεις προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε την τεχνογνωσία μας σε προσιτό κόστος.

+
active Clients
+
projects done
+
team advisors
+
Glorious Years

Βελτιώστε και καινοτομήστε
με την Elware

Δημιουργούμε τις δικές σας τεχνολογιες ανάπτυξης προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Ανάπτυξη εφαρμογών 70%
Ανάπτυξη Ιστιοσελιδων 90%
Σχεδιασμός ui/ux 60%
συμβουλευτική τεχνολογίας πληροφοριών 87%
0

Your Cart