Προσφέρουμε ένα ευρύ
Φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής

Ονόματα Τομέα

Όνομα χώρου ή τομέα (Domain Name) στο Διαδίκτυο είναι ένας περιορισμένος τομέας των διεθνών πόρων του Συστήματος Ονομάτων Χώρου (DNS) ο οποίος εκχωρείται για αποκλειστική χρήση σε ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Βρειτε το καταλληλο για εσας.

Eφαρμογές cloud

Εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε εφαρμογές που βρίσκονται στο σύννεφο δηλαδή στο διαδίκτυο ώστε όλοι η ομάδα σας να μπορεί να εργαστεί σε οποιοδήποτε σημείο και εαν βρίσκεται. Λόγο ότι θέλουμε να μειώσουμε το κόστος σας χρησιμοποιούμε κυρίως open source εφαρμογές όπως Nextcloud κτλ.

Voip

Το Voice over IP ή VoIP ή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου , χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωτοκόλλων, η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με καλή ποιότητα πλέον και με ελάχιστο κόστος. Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε είτε ως απλό τηλέφωνο είτε ως τηλεφωνικό κέντρο.

Απομακρυσμένη διαχείριση

Η απομακρυσμένη διαχείριση, επιτρέπει την άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων 365 μέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και αν η εταιρία σας έχει υποκαταστήματα η έδρα στο εξωτερικό. Έτσι το τελικό όφελος είναι πολλαπλό αφού τίποτα πια δεν μπορεί να διακόψει την ροή εργασίας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ανάλογα με της ανάγκες σας. Στοχεύουμε την ομάδα που επιθυμείται οπότε καλό θα ήταν να μιλήσουμε πριν την αγορά σας. Όμως μια απλή εταιρική παρουσίαση χωρίς eshop δεν χρειάζεται να πληρώσετε τον κούκο για αηδόνι.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Το Ψηφιακό μάρκετινγκ προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες αξιοποιώντας τα ψηφιακά κανάλια για την επαφή με τους καταναλωτές. Η υπηρεσίες που σας προσφέρουμε εχουν να κανουν όχι μόνο με εφαρμογή διαχείρισης αλλά και δημιουργία περιεχόμενου. Φυσικά και δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τιμές για περιεχόμενο εάν δεν ξέρουμε της ανάγκες σας.

Υπηρεσίες εκτύπωσης

Μέσω συνεργατών παρέχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης εταιρικής ταυτότητας υψηλής ποιότητας και μικρή παραγωγή σε ανταγωνιστικές τιμές. Εκτυπώνουμε αντικείμενα υψηλής ποιότητας και ακρίβειας στο ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Συμβουλευτική Δικτύων

Η Συμβουλευτική Δικτύων σάς βοηθά να αντιμετωπίσετε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της δικτυακής σας υποδομής παρέχοντας υπηρεσίες πλήρους κύκλου ζωής από τη στρατηγική και την αξιολόγηση έως το σχεδιασμό και την ανάπτυξη και τη συνεχή παρακολούθηση και διαχείριση.

Διακομιστής email

Χρησιμοποιουμς ξεχωριστους Server για τα emails. Χρησιμοποιούμε μια ομάδα διευθύνσεων IP υψηλής φήμης (White List) . Εάν ένα e-mail αποτύχει στην παράδοση λόγω φήμης IP, στέλνουμε ξανά και ξανά, έως ότου το διορθώσουμε. Δεν είναι δικό σου πρόβλημα και το γνωρίζουμε.

Σχεδιασμός λογότυπου

Ένα λογότυπο είναι η πρώτη εισαγωγή μιας εταιρείας στους καταναλωτές. Αν σχεδιαστεί σωστά, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να το προσκαλέσει να μάθει περισσότερα για την εταιρεία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο που λέει μια ιστορία και θα επηρεάσει τα συναισθήματα των πελατών

Ασφάλεια PC

Προστατέψτε τους υπολογιστές σας με σύγχρονα προϊόντα ασφαλείας με τεχνολογίες που επιτρέπουν να καταπολεμήσουν ένα ευρύ φάσμα κακόβουλων δραστηριοτήτων, όπως το keylogging, η υποκλοπή στοιχείων σύνδεσης αρχείων καθώς και άλλα είδη κυβερνοαπειλών.

Διαχειριστής καναλιών

Το Channel Manager θα ενημερώσει αυτόματα όλους τους ιστότοπους κρατήσεων και τους παρόχους κρατήσεων ξενοδοχείων, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. που προσφέρει πολύ περισσότερα από άλλα συστήματα, καθώς αυξάνει την πληρότητα, δημιουργεί κρατήσεις ιστού, εξοικονομεί χρόνο και πόρους και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Ρωτήστε μας! Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας 24/7

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ;

0

Your Cart